De ultieme bucket list voor deze zomer

De beste zomer ooit beleef je met deze 35 zomerse bucket list ideeën. Gebruik deze ideeën voor een zomer waarin je geweldige herinneringen maakt. Houd een watergevecht, ga naar een buitenfilm of stuur eens een kaartje. Wat je ook doet: plezier gegarandeerd!

Wat is een bucket list?

Een bucket list is simpelweg een lijst met dingen die je in een bepaalde tijd wilt doen. Veel mensen hebben een bucket list met dingen die ze willen doen in hun leven. Of een bucket list met reizen die ze willen maken of plaatsen die ze willen bezoeken. Ik kies er voor om verschillende lijsten te maken. Bijvoorbeeld voor dit jaar, voor de zomer, voor kerst etc.

35 activiteiten voor op je zomer bucket list

Ik heb voor jou een bucket list samengesteld met 35 activiteiten die je kunt doen deze zomer. 35 dingen die ervoor zorgen dat jij een zomer beleefd om nooit meer te vergeten. Waarschijnlijk passen niet alle activiteiten in jouw straatje maar ik denk dat er genoeg dingen op staan waarmee jij je persoonlijke bucket list voor deze zomer kunt maken. Uiteraard kun je je eigen ideeën toevoegen.

De beste zomer ooit beleef je met deze 35 zomerse bucket list ideeën. Gebruik deze ideeën voor een zomer waarin je geweldige herinneringen maakt. #bucketlist #zomer #freeprintableIk heb geprobeerd de activiteiten zo algemeen mogelijk te houden zodat iedereen er mee aan de slag kan. Hieronder vind je de 35 activiteiten die je kunt doen deze zomer. Wil je ze uitgeprint hebben? Scroll dan naar beneden en klik op de afbeelding onderaan dit artikel om je bucket list voor deze zomer te downloaden.

 1. Lees een boek in een hangmat
 2. Maak een kampvuur
 3. Barbecue in de tuin met vrienden
 4. Ga knuffelen met alpaca’s
 5. Neem een duik in zee
 6. Ga vliegeren
 7. Eet in een restaurant
 8. Bouw een zandkasteel
 9. Ga suppen
 10. Leer een nieuwe dans
 11. Bezoek een (food)festival
 12. Maak een mooie fietstocht
 13. Houd een watergevecht
 14. Bezoek een openluchtconcert
 15. Organiseer een spelletjesavond
 16. Drink cocktails
 17. Wandel naar een waterval
 18. Stuur een ansichtkaart
 19. Maak een ritje in een achtbaan
 20. Ga naar een vuurwerkshow
 21. Bezoek een museum
 22. Organiseer een zomerse bierproeverij
 23. Speel frisbee
 24. Ga geocachen
 25. Maak een strandwandeling
 26. Ga picknicken in een park
 27. Kijk een buitenfilm
 28. Ga vissen
 29. Maak een roadtrip
 30. Maak een mooie wandeling
 31. Neem een (tijdelijke) tattoo
 32. Kijk reisfilms op Netflix
 33. Ga sterren kijken
 34. Leer een nieuwe taal
 35. Geniet van de zonsondergang

Hoe maak je je persoonlijke bucket list voor deze zomer?

Ik heb je 35 ideeën gegeven voor op je zomerse bucket list. Voel je vrij om de dingen te kiezen die bij jou passen. Voeg hier gerust dingen aan toe die jij wilt doen deze zomer. Zoals een specifiek restaurant bezoeken. Ik heb voor mezelf al een lijst gemaakt met dingen die ik deze zomer wil doen. Zo wil ik gaan kajakken, vliegeren, naar een openluchtconcert, picknicken en naar een museum.

Klik op onderstaande afbeelding om de gratis printable te downloaden en je eigen bucket list voor deze zomer samen te stellen. Wat zou jij toe willen voegen aan je zomerse bucket list?

#freeprintable #zomer #bucketlist #summer

Pin deze zomerse bucket list voor later:

35 toffe activiteiten om te doen deze zomer #bucketlist

Share: