De leukste telefoonhoesjes voor reizigers

Laat jij je telefoon ook wel eens uit je handen vallen? Zorg dan voor goede bescherming. Ik tip de leukste telefoonhoesjes voor reizigers.

Reizen is fantastisch! Je maakt ontzettend veel nieuwe herinneringen. Tijdens het reizen kom je op de mooiste plekken. Je eet fotogeniek eten. Je maakt nieuwe vrienden. Al deze dingen leg je vast in een foto. Een foto die je vaak maakt met je telefoon.

Als je veel foto’s maakt met je telefoon zal het je ook wel eens gebeuren, mij namelijk wel, dat je telefoon op de grond valt. Elke keer als mij dat gebeurt houd ik mijn hart vast als ik ‘m weer opraap. Is het scherm gebarsten? Zitten er krassen op? Doet de camera het nog? Meestal gaat het goed, maar een paar keer is het goed fout gegaan. Scherm aan gruzelementen, microfoon kapot, lens van de camera beschadigd. Ik kon wel janken.
telefoonhoesjes voor reizigers
De telefoon werd elke keer wel weer gemaakt en mij werd aangeraden er een hoesje om te doen. En dat wilde ik ook best wel doen, ware het niet dat ik nooit een leuk hoesje vond wat bij mij past. Tot voor kort. Want ik ontdekte de leuke hoesjes van Casimoda. Zij verkopen superleuke telefoonhoesjes voor reizigers als ik (voor niet reizigers verkopen ze ook leuke hoesjes hoor).

Zeg nou zelf: met zo’n telefoonhoesje zou je toch meteen je koffers willen pakken en op reis gaan naar een van de vele mooie plekken die onze wereld te bieden heeft?

Of kies je liever voor een wereldkaart in hippe tijgerprint?

Of dat o zo leuke volkswagenbusje met alpaca?

Of toch liever een tropische print?

De telefoonhoesjes van Casimoda zijn niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven. Gaat je vriend(in) op wereldreis? Geef hem/haar een telefoonhoesje cadeau.

Casimoda verkoopt telefoonhoesjes voor bijna elke telefoon. Het maakt niet uit of je een spiksplinternieuwe Samsung Galaxy S10 hebt of een iPhone 4. Casimodo heeft het perfecte hoesje voor jou.

Of je nu naar Thailand, Zuid-Afrika, Canada of Cuba gaat, zorg ervoor dat je telefoon goed beschermd is met een van de vele leuke telefoonhoesjes voor reizigers van Casimoda.

Share: