6 plekken voor een fantastische zonsondergang op Bali

Alfred Hitchcock zei ooit: “De mooiste zonsondergangen zie je in Zadar, Kroatië”. Ik ben er geweest en de zonsondergang in Zadar is inderdaad prachtig. Maar op Bali zijn ze ook ontzettend mooi! In dit artikel laat ik je 6 plekken zien voor een fantastische zonsondergang op Bali.

#1 Lovina Beach

De eerste zonsondergang die ik meemaak op Bali is meteen een hele mooie. Na een actieve week op Java is het tijd om bij te komen op het strand van Lovina. Vanaf mijn strandbedje zie ik de zon in de zee zakken.

zonsondergang sunset lovina beach bali

#2 Amed Beach

Met de mountainbike fiets ik van Gunung Agung naar het strand van Amed om daar uit te rusten op het strand terwijl de zon onder gaat.

sunset amed beach zonsondergang

#3 Finns Beach Club, Canggu

Een van de hipste strandtenten op Bali is Finns Beach Club in Canggu. Een fijne plek aan het strand, met infinity pool, lekkere muziek en een relaxte sfeer. De prachtige zonsondergang krijg je er gratis bij.

zonsondergang finns beach club canggu sunset

#4 Ulu Watu tempel

Bezoek de Ulu Watu tempel aan het einde van de middag en combineer je bezoek met een traditionele kecak dansvoorstelling tijdens zonsondergang. Een unieke ervaring.

kecak dans uluwatu

#5 Sunset Beach, Nusa Lembongan

Nusa Lembongan is geen Bali maar eilandje voor de kust van Bali. Veel reizigers naar Bali gaan ook naar Nusa Lembongan. Onder andere voor de mooie zonsondergangen waaronder deze op Sunset Beach.

sunset beach nusa lembongan

#6 Mushroom Bay, Nusa Lembongan

Ook op Mushroom Bay op Nusa Lembongan verdwijnt de zon prachtig achter de horizon.

zonsondergang sunset mushroom bay nusa lembongan

Bali is een heerlijk eiland waar je uiteraard niet alleen voor de zonsondergang naartoe gaat. Er is ontzettend veel te zien en te doen, het eten is er heerlijk, de mensen zijn er vriendelijk en het overnachten is er goed en niet duur. Geniet van je verblijf op Bali in een van deze 10 sfeervolle hotels voor minder dan € 50,- per nacht.

Dit artikel bewaren voor later? Pin het op Pinterest:

6 plekken voor een fantastische zonsondergang op Bali | www.worldwife.nl6 plekken op Bali om de mooiste zonsondergang te zien #sunset #bali

Share: