8x de leukste cadeaus voor reizigers voor Valentijnsdag

Ben je op zoek naar een romantisch cadeau voor Valentijnsdag? En houdt je geliefde van reizen? Dan is het leuk om hem of haar een romantisch, reisgerelateerd cadeau te geven. In dit blog geef ik je 10 tips voor een cadeau voor Valentijnsdag.

1. Ticket to Ride -New York

Reis per taxi door New York in deze compacte uitvoering van het originele spel. Wandel door Central Park, bezoek Brooklyn en Times Square en beklim het Empire State Building om te genieten van het uitzicht. Race tegen je tegenspeler door de drukke straten van New York en bezoek zoveel mogelijk locaties om het spel te winnen. Door zijn formaat is Ticket to Ride – New York ook makkelijk mee te nemen op reis. Bestel Ticket to Ride – New York bij Bol.com voor € 19,95.

Ticket to ride New York

2. Matchende paspoorthoesjes

Laat een paspoorthoesje personaliseren met jullie namen voor om samen nog vele avonturen te beleven. Je koopt een gepersonaliseerd paspoorthoesje via Etsy (diverse prijzen).

gepersonaliseerd paspoorthoesje

3. Scratchmap

Kras alle reizen die jullie samen maken weg op deze wereldkaart. De scratchmap is te koop via Bol.com voor € 21,95.

cadeau reiziger

4. Het bucketlist boek voor op reis

Verken je horizon door het uitvoeren van de 250 opdrachten die in het boek beschreven worden. Enkele voorbeelden: kussen onder de Eiffeltoren, fietsen op een tandem en pootje baden in een fontein. Doe het samen, dat maakt het extra leuk. Bestel het bucketlist boek voor op reis bij Bol.com voor € 12,95.

bucketlist boek voor op reis

5. Fotolijst collage

Maak een collage van de foto’s van alle fijne momenten die jullie op eerdere reizen ervaren hebben. Je koopt de fotolijst bij Bol.com voor € 28,90.

cadeau reiziger valentijnsdag

6. Ballonvlucht

Wat is er romantischer dan een ballonvlucht met je geliefde? Vlieg samen boven Barcelona, Capadocië, Bagan of over je eigen woonplaats en geniet van het uitzicht en van elkaar. Een ballonvlucht boek je hier.

cadeau valentijnsdag

7. Een spa-dag

Een dag naar een spa is een perfecte manier om samen te relaxen. Dat kan in Nederland bij Sanadome in Nijmegen maar heb je iets meer geld te besteden dan kun je ook naar het buitenland. Bijvoorbeeld naar de Thermae Bath Spa in Bath, Engeland. Kun je er meteen een stedentrip van maken.

relaxen in nijmegen

Dit artikel bewaren voor later? Pin het op Pinterest:

8x de leukste cadeaus voor reizigers voor Valentijnsdag #travelgift #giftideas #valentijn

Dit artikel bevat affiliate links. Dat houdt in dat als jij iets koopt via een van deze links dat ik een kleine commissie krijg. Uiteraard betaal jij hier niks extra’s voor.

Share: