9x persoonlijke reisfavorieten – tag

Ik vind het leuk om reistags in te vullen. Jij als lezer leert mij een beetje beter kennen en ik denk weer eens aan de reizen die ik allemaal maakte. Dus toen ik de tag ‘persoonlijke reisfavorieten’ tegenkwam op het blog van Ana Rita besloot ik hem in te vullen. Scroll snel door voor mijn antwoorden.

#1 Favoriet hotel?

Mag het ook een bed & breakfast zijn? Tijdens mijn rondreis door Zuid-Afrika sliep ik bij in het fantastische Umlambo River Lodge. Een prachtig huis met grote privétuin (met jacuzzi) grenzend aan een rivier waar aan de steiger kano’s voor ons klaarlagen. En het eten was er fantastisch!
Umlambo river lodge

#2 Favoriet reisvriendelijk beautyproduct?

Ik ben niet zo van de beautyproduten maar de shampoo bar van Lush vind ik echt ideaal. Omdat het een vaste vorm heeft en dus niet vloeibaar is mag ie gewoon mee in de handbagage. Ook een voordeel: de shamppo bar gaat 3x zolang mee dan gewone shampoo.

#3 Favoriete bestemming?

Een moeilijke keuze. Londen mijn favoriete stad, en als ik een land moet kiezen is het Thailand. De mensen, de natuur, de sfeer en niet te vergeten het heerlijke Thaise eten.

#4 Favoriete plek om te shoppen?

Als ik op vakantie ben hou ik niet zo van shoppen. Liever ga ik iets ondernemen. Maar het struinen over de plaatselijke markt vind ik wel erg leuk.

#5 Favoriete bestemming om te relaxen?

Koh Lanta is tot nu toe mijn favoriet. Ik was er een aantal dagen om te relaxen na mijn reis door Thailand. Echt een superplek met mooie stranden, leuke barretjes en een relaxte vibe.
Koh lanta thailand

#6 Het gekste dat je ooit hebt gegeten?

Slakken! Met een vriendin was in in Parijs en zij bestelde er escargots. Ik heb er een geprobeerd maar kreeg ‘m niet weg. Elke keer als ik er op kauwde zag ik in gedachten een naaktslak lopen. Ik heb ‘m in een servetje gemoffeld en weggegooid. Nee, voor mij geen slakken meer.

#7 De beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar was dat?

Op Ibiza at ik superlekkere tapas. De lekkerste bij Bar Anita in San Carlos, een voormalig postkantoor en de oudste bar van Ibiza.
Tapas Bar Anita Ibiza

#8 Wat doe je aan in het vliegtuig?

Iets makkelijks. Een broek met een trui of vest. Laagjes zijn wel makkelijk ivm de temperatuur in het vliegtuig. Het kan er koud maar ook warm zijn. Met laagjes doe je makkelijk iets uit of aan. Liever draag ik geen strakke kleding in het vliegtuig.

#9 Het ergste dat je ooit hebt gedaan?

Poeh, eerlijk gezegd kan ik me hier niks bij bedenken. Ik ben vrij braaf en doe niet snel iets wat niet mag. Of misschien toch wel. Lang geleden was ik met de voetbalclub waar ik voetbalde in een park van Centerparcs. Van de leiding (ik was pas 16) mochten we ‘s avonds niet weg en toen hebben we het raam eruit geschroefd om toch weg te kunnen. Uiteraard werden we al snel betrapt…

Share: