5x lekker lunchen in Helmond

Ben je binnenkort in Helmond en heb je geen idee waar je moet gaan lunchen? Dan ben je hier aan het goede adres. Als local weet ik namelijk precies waar je moet zijn. Mijn favoriete plekken om te lunchen in Helmond zijn:

Welkom Thuis

Bij Welkom Thuis werken verstandelijk beperkte jongeren die er alles aan doen om het jou naar je zin te maken. En dat doen ze goed! De sfeer is hier top, het eten heel smaakvol en het personeel super vriendelijk. Schijnt het zonnetje? Geniet dan van je lunch in de mooie binnentuin.

Adres: Markt 24

Lunchen bij Welkom Thuis in Helmond

Cacaofabriek

De Cacaofabriek is dé culturele hotspot van Helmond. Naast o.a. een poppodium en diverse filmzalen is er een restaurant gevestigd waar je heerlijk kunt eten in een industriële omgeving. Als het mooi weer is kun je ook buiten op het terras terecht.

Adres: Cacaokade 1

Lunchen Cacaofabriek Helmond

Belloni

Hou je van Italiaans eten? Dan moet je echt naar Belloni gaan. Hier wordt met verse Italiaanse producten gewerkt en dat proef je. De zelfgebakken focaccia is super lekker. Net als de romige cappuccino.

Adres: Kerkstraat 34

lunchen in Helmond

Il Borgo

In het oudste huis van Helmond met zijn prachtige klokgevel zit Il Borgo. Een sfeervolle lunchroom met een gezellige binnentuin waar het met mooi weer goed toeven is. Ook hier vind je vooral Italiaanse gerechten op de kaart.

Adres: Markt 7

doen in helmond

33 Good Food

Bij het hippe, industriële 33 Good Food kom je binnen via de open keuken. Heel bijzonder. Ze hebben een uitgebreide lunchkaart en de bediening is er vriendelijk. Aanrader: langzaam gegaard buikspek.

Adres: Kamstraat 22

eten in Helmond

Bewaren voor later? Pin op Pinterest:

Op zoek naar een toffe lunchplek in Helmond? Ik geef je 5 tips.

Share: