8x het lekkerste eten afhalen in Helmond

Uit eten in Helmond zit er even niet in maar je kunt de lekkerste gerechten gewoon afhalen bij je favoriete restaurant.  Dit zijn mijn tips:

Beer&Beefs

Pas geopend en al snel genoodzaakt de deuren te moeten sluiten. Het overkwam restaurant Beer&Beefs. Gelukkig bieden ze hun gerechten mét bijpassend biertje aan om af te halen.

Afhaaltijden:
Maandag en woensdag tm zondag tussen 17.00 uur en 20.00 uur.
Adres:
Steenweg 19, Helmond

33 Good Food

De lekkerste burgers, ribs en andere lekkernijen (buikspek  mmmm) kunnen nu ook afgehaald, en zelfs bezorgd, worden zodat je toch van de heerlijkheden van 33 Good Food kunt blijven genieten.

Afhaaltijden:
Dinsdag tm zondag tussen 10.00 uur en 22.00 uur.
Adres:
Kamstraat 22, Helmond

Rozario

Sterrenkok Jermaine de Rozario biedt pizza’s op sterrenniveau. ‘Een pizza met hetzelfde effect als een 7-gangendiner’, zoals hij zelf zegt. Er zijn onder ander pizza’s met rendang, makreel pepesan en buikspek pompoen. Loopt jou het water ook al in de mond?

Afhaaltijden:
Donderdag tm zondag tussen 15.00 uur en 20.00 uur.
Adres:
Markt 213, Helmond

Thuishaven

Oosterse salades, soepen, sushi, poké bowls en gezellige borrelplanken kun je afhalen bij, of laten bezorgen door, de Thuishaven. Kies er een bijpassende wijn of bierpakket bij en je avond kan niet meer stuk.

Afhaaltijden:
Dinsdag tm zondag tussen 16.00 uur en 21.00 uur.
Adres:
Havenweg 4a/b, Helmond

eten afhalen Helmond

Roka

Mijn favoriete restaurant in Helmond is Roka. Het Japanse eten is er top, net als de bediening. Van het eten kun je nu ook thuis genieten maar de bediening en het praatje van de eigenaresse zullen we nog even moeten missen.

Afhaaltijden:
Donderdag tm zondag tussen 16.00 uur en 20.00 uur.
Adres:
Kerkstraat 45, Helmond

Belcapo

Omdat echt Italiaans eten altijd een feestje is, is er Belcapo ToGo. Bestel de lekkerste pizza’s, pasta’s en meer om thuis op te eten. Liever niet de deur uit? Bezorgen is ook een optie.

Afhaaltijden:
Woensdag tm zondag tussen 16.30 uur en 19.30 uur.
Adres:
Havenweg 20, Helmond

Loro Blonyo

Als je van Indonesisch eten houdt ben je bij Loro Blonyo aan het juiste adres. Tri en Andy maken de lekkerste gerechten voor je klaar. Mijn favoriet zijn dagang smoor en sate sapi. Laten bezorgen kan ook.

Afhaaltijden:
Woensdag tm zondag tussen 15.30 uur en 21.30 uur.
Adres:
Markt 44, Helmond

Kwan kookt Thais

Sinds ik in Thailand ben geweest ben ik verliefd op Thais eten. Gelukkig is er Kwan kookt Thais en kan ik ook in deze Corona-tijd blijven genieten van hun Tom Kha Kai, Massaman curry en alle andere lekkere gerechten.

Afhaaltijden:
Maandag tm donderdag tussen 16.00 uur en 20.00 uur en vrijdag tm zondag 16.00 uur tot 21.00 uur.
Adres:
Molenstraat 161, Helmond

Bij welk restaurant in Helmond ga jij vanavond eten afhalen?

Share: