WINNEN: jouw mooiste vakantiefoto op textielposter (afgelopen)

Maak jij ook altijd zoveel foto’s op vakantie? En wat doe je er vervolgens mee? Misschien deel je er een paar via social media maar de rest blijft vaak ongebruikt op je telefoon of camera staan. Dat is toch zonde, want hoeveel leuker zou het zijn als je een van je mooiste herinneringen een mooi plaatsje geeft in je interieur? Met deze winactie maak jij kans op een textielposter naar keuze.

Laat jouw mooiste vakantiefoto afdrukken op textielposter

Je hebt ze vast wel eens gezien: textielposters. Je hebt ze met diverse afbeeldingen, inspirerende teksten maar wist je dat je ook je eigen foto op textiel af kunt laten drukken? Je favoriete vakantiefoto afgedrukt op textielposter laat je elke keer weer terug denken aan dat romantisch weekendje weg met je geliefde, die wereldreis die je in je uppie gemaakt hebt of die fijne gezinsvakantie aan de Spaanse costa.

Textielposter kerstboom

Textielposter winactie: win jouw mooiste reisfoto op textielposter

In samenwerking met Studentendrukwerk mag ik een textielposter weggeven. Naast textielposters kun je op Studentendrukwerk ook terecht voor allerlei andere wanddecoraties, zoals bijvoorbeeld tegeltjes met jouw mooiste foto of grappige spreuk, maar ook voor het afdrukken van fotoboeken, gepersonaliseerde bierviltjes, mokken, t-shirts en meer. Ben jij de winnaar van deze winactie? Dan mag jij op de website van Studentendrukwerk met de gekregen cadeaucode een textielposter naar keuze bestellen. Kies je mooiste foto uit en hang de poster op een mooie plek in jouw huiskamer.

Textielposter wereldkaart

Kans maken? Zo doe je mee:

Wil je kans maken op een textielposter met jouw mooiste vakantiefoto? Volg dan onderstaande twee stappen:

  1. Laat onder deze facebookpost op de facebookpagina van Worldwife weten wat jouw allermooiste reisherinnering is én tag een persoon met wie je die onvergetelijke reis hebt beleeft;
  2. Wil je extra kans maken? Volg Worldwife op Facebook om twee keer in de hoge hoed te belanden!

Simple as that! Deze winactie loopt tot en met zondag 15 december. De winnaar wordt bekend gemaakt én op de hoogte gebracht via Facebook. Doe jij mee? Dan hangt er binnenkort misschien wel een gave textielposter bij jou aan de muur.

Succes!

***Inmiddels is de winnaar bekend en op de hoogte gebracht.***

Share: