Winactie: Worldwife speelt voor Sinterklaas (afgelopen)

Ik hou van het Sinterklaasfeest. Van het snoepen van alle lekkernijen die er in deze periode te krijgen zijn tot het uitzoeken van cadeautjes voor vrienden en familie. Ook het heerlijk avondje zelf laat ik nooit ongemerkt voorbij gaan. Een dobbelspel met vrienden en surprises maken voor de familie zijn leuke tradities die ik graag in ere hou.

Wat ik ook superleuk vind is dat Sinterklaas elk jaar bij ons in Helmond in het kasteel logeert. Het is ontzettend leuk om met je kinderen een kijkje te gaan nemen in de slaapkamer van Sinterklaas, de pakjeskamer en de pepernotenbakkerij.

Omdat ik het Sinterklaasfeest zo leuk vind heb ik besloten om zelf voor Sinterklaas te gaan spelen. Ik geef namelijk een scratch world map (88 x 52 cm) weg! Een wereldkaart waarop je alle landen kunt wegkrassen waar je ooit bent geweest.

Wil jij wel zo’n scratch world map winnen? Laat dan in een reactie op dit bericht of op het bericht op Facebook weten welk land er op jouw verlanglijstje voor 2019 staat. Reageren kan tot en met zondag 2 december.

scratch world map winnen

Share: