Wat te doen met je mooiste vakantiefoto’s?

Nu we niet op vakantie kunnen pak ik veel vaker de fotoalbums van eerdere reizen erbij. Even wat herinneringen ophalen, terugdenken aan die fijne tijden en al die mooie plekken waar ik ooit geweest ben. Sommige foto’s zijn zo mooi, of daar heb ik zo’n fijne herinnering aan, dat ik ze uitvergroot in de kamer heb hangen.

Mijn laatste aanwinsten bestelde ik bij BesteCanvas.nl. Zij bieden diverse mogelijkheden om je vakantiefoto’s af te laten drukken als wanddecoratie. Zo kun je je foto’s laten printen op canvas, hout, aluminium of acrylglas. Ik koos er niet voor mijn foto’s af te laten op canvas omdat dat niet in mijn interieur past. Acrylglas past beter in mijn huis.

Het grootste probleem was het kiezen van de mooiste foto’s uit al die duizenden exemplaren die ik de laatste jaren gemaakt heb. Toen ik er eindelijk drie uitgekozen had (Cuba, Tallinn en Lissabon) kon ik gaan bestellen.

Naast jouw vakantiefoto als wanddecoratie kun je ook bijvoorbeeld een kussen, deken, handdoek of draagtas laten bedrukken. Of een mok, muismat of puzzel. Zelfs een mondkapje bedrukt met jouw favoriete foto behoort tot de mogelijkheden.

Mondkapje bedrukt met eigen logo of foto

Op de website van BesteCanvas.nl wijst alles zichzelf. Het fijne vind ik dat je geen software hoeft te installeren om je producten te kunnen bestellen. Je hoeft alleen maar je foto te uploaden, het product te kiezen, eventueel een ophangsysteem en klaar is Kees, of Klara.

Bij de volgende stap geef je je gegevens in en kies je een  betaaloptie. Allemaal heel simpel. Na de betaling ontvang je een aantal e-mails over het verdere verloop van je bestelling. Eerst een bevestiging, dan een e-mail dat de bestelling in productie genomen is, dan weer een bericht dat de bestelling klaar is voor verzending. Heel transparant maar voor mij een beetje te veel. Ik krijg al ontzettend veel mail dus een paar minder had voor mij wel gemogen. Maar goed, misschien beter te veel communicatie dan te weinig.

Na ongeveer een week werd mijn bestelling geleverd. Ik vond het vrij snel gezien de soms lange levertijden tijdens Corona. Als er een pakketje geleverd wordt vind ik dat elke keer weer een spannend moment. Hoe zou het er in werkelijkheid uitzien? Ik bedoel, je bestelt toch iets online en eerlijk is eerlijk, mij valt dat regelmatig tegen. Nou kun je kleding makkelijk terugsturen maar met een op maat gemaakt product is dat niet mogelijk.

Foto afdrukken op acrylgals, aluminum of hout | Mondkapje bedrukken met eigen foto
Gelukkig bleek na het uitpakken dat mijn fotoproducten heel erg mooi geworden waren! Ik ben er echt heel erg blij mee! Ze hebben een mooi plaatsje in mijn interieur gekregen. Ik kan BesteCanvas.nl dan ook zeker aanraden als je jouw mooiste vakantiefoto als wanddecoratie af wilt laten drukken.

Om jou als lezer van mijn blog kennis te laten maken met BesteCanvas.nl mag ik een kortingscode weggeven. Met code WORLDWIFE91 ontvang je maar liefst tot 91% korting op jouw bestelling. Heb je al een foto uitgezocht?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met BesteCanvas.nl.
Alle content is mijn eigendom. Deze mag NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van mij of van We Sell Stories.

Share: