3 tips voor je vakantiefoto’s

Vakantiefoto’s. De meeste mensen maken foto’s op vakantie om er vervolgens niets meer mee te doen. Zonde! Ik maak altijd ontzettend veel foto’s als ik weg ben. Met het voornemen om ze, eenmaal thuis, in een mooi digitaal album te verwerken, of om zelf een album te gaan fröbelen met uitgeprinte foto’s. En meestal lukt dat ook wel. Al loop ik nu eerlijk gezegd een beetje achter doordat ik afgelopen jaar best vaak weg ben geweest. Ik vind het altijd leuk om terug te bladeren in een fotoalbum en herinneringen op te halen. Naast het verwerken van je vakantiefoto’s in een album kun je nog meer met je vakantiefoto’s doen.

Stuur eens een kaartje
Als ik weg ben stuur ik nog wel eens een kaartje naar het thuisfront. Bijvoorbeeld als ik wat langer weg ben of als er iemand jarig is in de periode dat ik weg ben. Want zeg nou zelf, echte post is toch veel leuker? Met de app van kaartwereld gaat dat heel makkelijk. Je knipt een foto op je vakantiebestemming, maakt er een kaart van en als je dit alles voor 19.00 uur doet wordt je kaart de volgende dag bezorgd. Waar ter wereld je ook bent. Ideaal toch?
kaartwereld.nl

Aan de muur
Je allermooiste vakantiefoto verdient natuurlijk een plekje aan de muur. Laat ‘m afdrukken op canvas, aluminium, plexiglas of hout en je wordt elke dag weer herinnerd aan die ene vakantie. Ben je nou zelf niet zo’n goed fotograaf? Op deze website kun je posters, canvassen en meer bestellen die bij jou het ultieme vakantiegevoel oproepen. Bijvoorbeeld van een hagelwit strand of een wereldstad als New York.

Wil jij je favoriete herinneringen, zoals die heerlijke vakantie, die zonnige stranddag of dat leuke weekend weg, vastleggen in een mooi album? Tot en met woensdag 31 augustus 2016 ontvang je 20% korting op alle fotoboeken bij Webprint!

Share: