Persoonlijk reisadvies

Ben je toe aan vakantie? Zoek je een zon-, of sneeuwvakantie, wil je een bijzondere rondreis maken, een stad ontdekken of maak je liever een luxe cruise? Naast dit aanbod kun je bij mij natuurlijk ook een vliegticket, huurauto of enkele hotelovernachting reserveren. Ik zorg ervoor dat je reis compleet en zorgeloos is zodat je zelf alleen nog maar hoeft te genieten.

Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij AMONDO, een organisatie die staat voor gemak, (reis)kennis en deskundigheid vanuit een dynamische internationale organisatie. 

Als reisadviseur bij AMONDO ben ik er om je te adviseren en ondersteunen, persoonlijk in een één op één gesprek, op afstand of via mijn persoonlijke website. Allemaal zonder enige extra kosten! Met de support vanuit ons hoofdkantoor en de toegang tot diverse reserveringssystemen, stel ik een unieke reis voor je samen. Graag kom ik langs – op een tijdstip dat het jou uitkomt – om in een persoonlijk gesprek een ultieme vakantie samen te stellen en vast te leggen. Volledig op maat en naar jouw wensen.

Wie zijn vakantie door een reisadviseur van AMONDO laat organiseren kan rekenen op:

  • Een zeer breed assortiment, van  diverse specialisten en meer dan 200 reisorganisaties in Nederland en Duitsland;
  • Een flexibele aanpak: van maatwerk zoals een rondreis tot de lokale camping of luxe huwelijksreis;
  • Snelle en persoonlijke service op vrijwel ieder gewenst moment;
  • Reisadvies vanuit een kennisexpert;
  • Betrouwbaarheid en garantie door het lidmaatschap van SGR en ANVR.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me een e-mail (travel@worldwife.nl), bel of whatsapp me (06-41327237).

Merlion singapore tips