Moederdag: 11 tips voor het perfecte cadeau voor jouw reislustige moeder

Geen idee wat je je moeder dit jaar wil geven met Moederdag? Ik geef je 11 tips voor het perfecte cadeau.

Leren paspoorthoesje

Dit leren paspoorthoesje is met de hand én met liefde gemaakt. Op de voorkant is met leerverf een wereldkaart geschilderd.
paspoorthoesje leer

Armbandje met wereldbol

Dit zilveren armbandje met wereldbol is een prachtig cadeau voor je moeder. Het symboliseert haar wens om te reizen.
reizen armband

Packing Cubes

Voor de georganiseerde moeders zijn packing cubes de ideale reisgenoot. Hiermee pak je je spullen efficiënt in en blijft je koffer overzichtelijk. Ik ben fan!

cadeau tip moederdag

Buitenlamp Storm

Deze hippe lamp kan wel tegen een stootje. Hij is waterdicht, storm-proof en kan zowel hangen als staan. De lamp is oplaadbaar en heeft vier verschillende lichtstanden. Ideaal voor op de camping, de boot, het bos of gewoon thuis in de tuin.

Moederdagcadeau

Hamamdoek

Elke moeder wordt blij van een zachte hamamdoek. Deze doeken komen uit Tunesië en zijn super zacht en soepel door de speciale wafelstructuur. Een hamamdoek is te gebruiken als handdoek, strandlaken of saunadoek.

Cadeau moeder reizen

Reisset Rituals

Een cadeaudoos met fijne producten van Rituals is altijd een goed idee. Door het kleine formaat zijn deze producten ideaal om mee op reis te nemen.

The Adventure Book

In The Adventure Book bewaar je al je reisherinneringen bij elkaar in 1 boek. Alle 195 landen ter wereld hebben een plek in dit boek waar je op je eigen creatieve manier je herinneringen vastlegt.

cadeau tip reiziger

Reishangmat

In deze lichtgewicht hangmat kan moeder heerlijk relaxen met een goed boek, muziek luisteren of een dutje doen. De hangmat kan makkelijk vastgemaakt worden aan een boom of paal.

tip cadeau moederdag reizen

Werelds kookboek

Niet alleen leuk voor je moeder maar ook voor jezelf. Geniet zelf van de wereldse gerechten die je moeder maakt met de makkelijke recepten uit dit werelds kookboek.

cadeau moederdag

Instax camera

Met deze Instax camera maakt je moeder de leukste foto’s op reis. De foto’s komen meteen uit de camera en hebben het formaat van een creditcard. De Instax mini is voorzien van een selfiespiegel zodat moeders zichzelf ook kan fotograferen.

tip cadeau moederdag reizen

Kleurboek New York

Gun je moeder een moment van ontspanning met een kleurboek voor volwassenen. Dit kleurboek kan overal mee naartoe, dus ook op vakantie. Naast mooie kleurplaten vind je in dit kleurboek meer informatie over de gebouwen en geschiedenis van New York.

cadeau reiziger

 

Dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest:

11 tips voor het perfecte cadeau voor jouw reislustige moeder #moederdag #mothersday

Share: