Lekker leesvoer voor op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog een leuk, spannend of interessant boek? Voor onderweg, bij je tent of op het strand? Ik selecteerde een aantal boeken voor je om te lezen tijdens je welverdiende vakantie.

Linda van Rijn – Zeezicht
zeezicht linda van rijn

Jan en Anouk blijven met hun kinderen deze zomer in Nederland, de zaken gaan niet zo goed. Jan is veel bezig met zijn werk en Anouk voelt zich verwaarloosd. Tijdens de vakantie valt ze als een blok voor een knappe kelner, maar al gauw beseft ze dat ze haar huwelijk niet op het spel wil zetten. Na een verrassingsfeestje voor de verjaardag van haar man, verdwijnt hij spoorloos.
Bestel dit boek hier.

Jill – Mansell – Lang leve de liefde
jill mansell lang leve de liefde

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?
Bestel dit boek hier.

Fausto Brizzi – Je leeft maar 1 keer
Fausto Brizzi je leeft maar 1 keer

De 46-jarige advocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis. Als je 46 bent en niemand kijkt meer naar je om – wat kun je dan doen? Diego besluit om andere mensen te gaan helpen en zet de mooiste plannen in gang: hij herstelt de ruzie tussen twee vrienden, helpt zijn beste vriend beroemd te worden en bezorgt zijn zoon een vriendin. Wat hij ook doet, alles heeft idiote gevolgen. Het leven lijkt steeds somberder te worden. Toch heeft elke miskleun uiteindelijk een verrassend resultaat.
Bestel dit boek hier.

Meg Donohue – Vriendinnenzomer
Meg Donohue - Vriendinnenzomer

Voor vriendinnen Kate, Dani en Vanessa duren de zomers in Avalon eeuwig. Het is heet, de lucht is zout, hun haren zijn stroef van het zand. Ze hebben alle tijd om rond te hangen op het strand, het leven is prachtig. Tot die avond waarop er iets vreselijks gebeurt met Colin, Kate’s broer. Daarna is de zomer nooit meer iets om naar uit te kijken. Inmiddels zijn ze 8 jaar verder. De vriendinnen zien elkaar bijna nooit meer, maar alle 3 hebben ze het gevoel dat hun levens vastlopen. Ze besluiten nog één keer een zomer in Avalon door te brengen.
Bestel dit boek hier.

Christina Caboni – De bijenkoningin
Christina Caboni - De bijenkoningin

Op een ochtend loopt de Italiaanse Angelica een pad af in Zuid-Frankrijk op zoek naar een bijenkorf. Ze reist de wereld rond als imker en houdt van haar vrijheid, ook al moet ze de turquoise zee bij haar huis op Sardinië missen. Dan overlijdt haar peettante Margherita, die haar alles leerde over bijen en honing, en keert Angelica terug naar Sardinië. Daar wordt ze geconfronteerd met alles wat zij heeft achtergelaten: haar familie, de geheimen van het eiland en Nicola, de man aan wie zij als jonge vrouw haar hart verloor.
Bestel dit boek hier.

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag krijg wanneer jij iets bestelt via één van deze links. Dat kleine bedrag kan ik dan weer bij mijn volgende reis leggen.

Share: