YogaCamp 2017

YogaCamp2017

Ik ga kamperen. Niet zomaar kamperen maar kamperen in combinatie met yoga. Sinds ik een proefles yoga heb gevolgd in Ubud op Bali doe ik trouw (bijna) elke dag mijn oefeningen. Toen ik las over een yogakamp in Nederland was ik dan ook meteen enthousiast. Vakantie en yoga tegelijk, I’m in!

Voor de tweede keer organiseert campingeigenaresse en enthousiaste yogi Wilma Ellenbroek in samenwerking met Yoga Ommen een yogakamp op natuurcamping de Lemmeler Esch in Lemele, Overijssel. Elke dag wordt er 2,5 uur yogales gegeven op verschillende momenten en in verschillende vormen zoals hatha yoga, critical alignment yoga en run & yoga. Je kunt aan elke les meedoen als je wilt maar niks is verplicht.

Naast de yogalessen is er voldoende tijd om de omgeving te ontdekken. Ik denk dat ik met de huurfiets, die bij het arrangement inbegrepen is, een van de vele fietroutes in het Overijsselse Vechtdal ga fietsen.

Drie dagen in het teken van bewustzijn. Drie dagen helemaal alleen voor mijzelf. Wat zal ik relaxt terugkomen uit Ommen!

Wil jij ook even tijd voor jezelf? Meer rust en ruimte in je hoofd? Boek dan nu een plekje voor YogaCamp 2017.

YogaCamp2017 wordt georganiseerd van 29 juli tot 19 augustus 2017.

One thought on “YogaCamp 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *