9x persoonlijke reisfavorieten – tag

Ik vind het leuk om reistags in te vullen. Jij als lezer leert mij een beetje beter kennen en ik denk weer eens aan de reizen die ik allemaal maakte. Dus toen ik de tag ‘persoonlijke reisfavorieten’ tegenkwam op het blog van Ana Rita besloot ik hem in te vullen. Scroll snel door voor mijn antwoorden.

#1 Favoriet hotel?

Mag het ook een bed & breakfast zijn? Tijdens mijn rondreis door Zuid-Afrika sliep ik bij in het fantastische Umlambo River Lodge. Een prachtig huis met grote privétuin (met jacuzzi) grenzend aan een rivier waar aan de steiger kano’s voor ons klaarlagen. En het eten was er fantastisch!
Umlambo river lodge

#2 Favoriet reisvriendelijk beautyproduct?

Ik ben niet zo van de beautyproduten maar de shampoo bar van Lush vind ik echt ideaal. Omdat het een vaste vorm heeft en dus niet vloeibaar is mag ie gewoon mee in de handbagage. Ook een voordeel: de shamppo bar gaat 3x zolang mee dan gewone shampoo.

#3 Favoriete bestemming?

Een moeilijke keuze. Londen mijn favoriete stad, en als ik een land moet kiezen is het Thailand. De mensen, de natuur, de sfeer en niet te vergeten het heerlijke Thaise eten.

#4 Favoriete plek om te shoppen?

Als ik op vakantie ben hou ik niet zo van shoppen. Liever ga ik iets ondernemen. Maar het struinen over de plaatselijke markt vind ik wel erg leuk.

#5 Favoriete bestemming om te relaxen?

Koh Lanta is tot nu toe mijn favoriet. Ik was er een aantal dagen om te relaxen na mijn reis door Thailand. Echt een superplek met mooie stranden, leuke barretjes en een relaxte vibe.
Koh lanta thailand

#6 Het gekste dat je ooit hebt gegeten?

Slakken! Met een vriendin was in in Parijs en zij bestelde er escargots. Ik heb er een geprobeerd maar kreeg ‘m niet weg. Elke keer als ik er op kauwde zag ik in gedachten een naaktslak lopen. Ik heb ‘m in een servetje gemoffeld en weggegooid. Nee, voor mij geen slakken meer.

#7 De beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar was dat?

Op Ibiza at ik superlekkere tapas. De lekkerste bij Bar Anita in San Carlos, een voormalig postkantoor en de oudste bar van Ibiza.
Tapas Bar Anita Ibiza

#8 Wat doe je aan in het vliegtuig?

Iets makkelijks. Een broek met een trui of vest. Laagjes zijn wel makkelijk ivm de temperatuur in het vliegtuig. Het kan er koud maar ook warm zijn. Met laagjes doe je makkelijk iets uit of aan. Liever draag ik geen strakke kleding in het vliegtuig.

#9 Het ergste dat je ooit hebt gedaan?

Poeh, eerlijk gezegd kan ik me hier niks bij bedenken. Ik ben vrij braaf en doe niet snel iets wat niet mag. Of misschien toch wel. Lang geleden was ik met de voetbalclub waar ik voetbalde in een park van Centerparcs. Van de leiding (ik was pas 16) mochten we ’s avonds niet weg en toen hebben we het raam eruit geschroefd om toch weg te kunnen. Uiteraard werden we al snel betrapt…

10 thoughts on “9x persoonlijke reisfavorieten – tag”

  1. Ooohh wat is dit leuk om te doen zo !! Dit ga ik onthouden en ook n keer doen op mijn blog hihi. Superleuk om over afiwsselende dingen te schrijven. En leuke weetjes over jou, leukleuk!

  2. Leuk om je favorieten te lezen! Ik herken ook wel een aantal pleasures hoor, Spaanse tapas, comfortabele kleding in het vliegtuig. En die B&B lijkt me waanzinnig mooi!

  3. Ik vind slakken juist heerlijk! Ik at ze in Parijs nog. Je moet er alleen niet te veel bij na denken. Maar inderdaad, tapas op Ibiza en het eten in Thailand zijn ook heeeerlijk! Spanje en Thailand zijn sowieso heerlijke landen! Ik ben fan!

  4. Wat een leuke tag! Die ga ik ook een keer invullen, maar dan moet ik wel goed brainstormen, haha. Slakken is ook echt niet mijn ding. Die beesten zijn niet voor consumptie bedoeld.

  5. Leuk om te lezen Judith. En haha, ik zie je al zitten kauwen op die slak.. ik heb het nog nooit geprobeerd.. ook al hadden mensen ze voor ons gekocht in Cambodja, ik heb toch vriendelijk bedankt. 🙂

  6. Leuke tag! Die laatste haha, mooi dat jullie dat raampje eruit hebben geschroefd! En ik begin nu wel nieuwsgierig te worden naar die Lush shampoo bar, ik kom hem de laatste weken overal tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *